Meer over TIC FAS

TIC Finance & Advisory Services B.V. (TIC FAS) ondersteunt haar klanten tijdens transacties. Of het nu gaat om een overname, de verkoop van een bedrijf, de mogelijke acquisitie van een bedrijf, een management buy-out of buy-in, een (her)financiering of wellicht het doorlichten van een bedrijfsonderdeel, TIC FAS heeft ruime ervaring op het gebied van transacties.

Wij zijn in staat om snel tot de kern te komen. Een helder inzicht in de zogenaamde “Deal Drivers” is van belang om de juiste beslissing te nemen. Kennis van bedrijven, sectoren en transacties is daarbij onontbeerlijk. Wij komen snel tot de kern en rapporteren alleen die issues die voor u van belang zijn. Daarbij schromen wij niet om ook zaken te melden die van oorsprong niet worden gevraagd maar waarvan wij vinden dat u het toch moet weten alvorens een definitieve overeenkomst te sluiten.

Onze professionals beschikken allemaal over ruime BIG4 accountancy ervaring en hebben kennis van diverse sectoren. Naast transactie support beschikken wij ook over ruime kennis als het gaat om zaken als IFRS, Risk Management, AO/IC, Management Reporting en allerlei andere onderwerpen die eveneens van belang kunnen zijn tijdens een Transactie.

Aangezien wij geen wettelijke controleopdrachten uitvoeren zijn wij 100% onafhankelijk. Wij noemen onszelf dan ook graag een “Advisory Only Firm”. In onze filosofie kunnen wij ook slechts optreden voor 1 partij tijdens een Transactie, hierdoor heeft u de garantie dat wij niet verschillende petten op hebben tijdens een Transactie.

Middels ons uitgebreide netwerk kunnen wij ook andere specialisten inschakelen zoals corporate finance adviseurs, juristen, fiscalisten en IT adviseurs.

Wilt u meer weten over de verschillende diensten? Klik dan op onderstaande links:

  • Aankoopbegeleiding, buy-side due diligence
  • Verkoopbegeleiding, vendor assist en vendor due diligence
  • Begeleiding bij (her)financieringsvraagstukken
  • Onafhankelijke Business Reviews
  • Post deal en integration services
 Bekijk hier onze Linkedin pagina